Hi ha diverses opcions de fundes per a convertir un iPad en una joguina per als més petits (i de pas protegir-lo de cops i ditades) però ArtSee Studio és a més un joc interactiu per a practicar el nostre talent artístic: amb un llapis de punta de goma per a dibuixar sobre la pantalla tàctil i diversos “segells” amb formes variades que ens permeten dibuixar prement-los sobre la pantalla.

 

1696

 

 

L’app que l’acompanya es pot descarregar gratuïtament des de l’App Store i les possibilitats van molt més enllar de simplement dibuixar i pintar. Per exemple, amb el segell del dofí, podem dibuixar dofins que neden i es mouen sobre la pantalla.

 

mzl.intmhgbh.480x480-75

 

Està a la venda online, entre d’altres llocs a la web americana d’Amazon (amb enviament a Catalunya). En aquest vídeo podeu veure com funciona: