Ets el que menges.cat és un portal en català dedicat a tot allò que té a veure amb la salut i la nutrició. L’equip que hi ha darrera inclou alguns dels millors professionals de casa nostra al voltant del periodisme gastronòmic, nutricionistes, metges i experts en tot allò que ens alimenta.

Screen Shot 2013-08-26 at 10.49.11 AM

 

A banda d’articles, receptes i un munt d’informació sobe les temàtiques més rellevants relacionades amb el menjar i la salut, avui en volia destacar una nova secció dedicada a l’embaràs. Una col·leció d’articles de ña periodista Gemma Castanyer va seguint l’evolució del fetus setmana a setmana parant una atenció especial a les necessitats alimentàries de la mare en cada període de gestació. A dia d’avui ja s’han publicat les primeres 24 setmanes i s’aniran publicant gradualment les que queden fins a completar 40 setmanes amb “40 fitxes per saber com ho heu de fer”.

Screen Shot 2013-08-26 at 10.57.42 AM

Es tracta d’un recurs molt interessant per a guardar als “favorits” i anar consultant durant l’embaràs, un moment de per si confòs amb tants canvis i símptomes que s’agraeix tenir informació clara i en català.

Screen Shot 2013-08-26 at 10.55.14 AM