Quan veiem que hi ha gent tan inspirada que ho documenta tot de l’embaràs o del primer any de vida, els que sempre ens ha costat trobar temps per a muntar àlbums de fotos tenim un estrés afegit. Doncs ara podem documentar el primers anys de vida dels nostres fills fàcilment gràcies a una app per a iPad (la versió iPhone arribarà properament), Story of You (gratis).

Prem_Dottie_Green_Before

 

L’aplicació és gratuïta i ens permet escollir un disseny bàsic o comprar-ne d’addicionals. Un cop escollit, només hem d’anar omplint els buits amb fotografies i detalls: noms, data de naixement, pes, informació dels pares, etc…

 

Prem_Dottie_Green_Mommy

 

L’aplicació ja et suggereix moments per anar omplint: primers passos, primer somriure…. Si no tens imatges o informació per aquell moment, simplement no apareix. Les fotografies i la informació que introdueixes es converteixen automàticament en un “conte” narrat pel petit protagonista. Per ara és en anglès però s’estan preparant traduccions a altres llengües properament.

 

Prem_SwirlyCue_Green

 

Un cop acabat l’àlbum el pots compartir digitalment per email o a les xarxes socials o encarregar-ne una còpia impresa que s’envia per correu arreu del món.

Ara el problema està en escollir quines de les 200.000 fotos que li hem fet haurien de ser a l’àlbum!