Aquesta cap de setmana es celebra a Barcelona, a l’espai Valkiria (del que ja vam parlar), un esdeveniment pensat per als pares i mares que compaginen la cura d’una criatura amb la d’una “criatura digital”, també coneguda com a blog: Bloggers & Family 13 (BAF13)

Screen Shot 2013-11-15 at 12.21.29

 

 

Els participants podran assistir a diversos tallers i xerrades per a grans i petits, al voltant de temes tan diversos com estratègies digitals, seguretat, nutrició, xarxes socials o manualitats. Aquí en podeu veure la programació. Hi ha molts blogs de tot l’estat que ja s’hi han apuntat i encara que no sigueu blocaires vosaltres mateixos, és una oportunitat per conèixer d’aprop aquest món o si més no per a conèixer els blogs participants.

 

Screen Shot 2013-11-15 at 12.09.33

 

És un plaer veure que a casa nostra aquestes iniciatives comencen a arrancar. Jo fa gairebé 5 anys (!!) que sóc blogger a Betes i Clicks, i ara sóc novata en això del “mami-blogging” aquí a Petits Clicks però a banda dels Premis Bloc Catalunya (que tant d’impuls em van donar quan començava) sempre he trobat a faltar espais on trobar-me amb altres bojos com jo que s’han animat a alimentar “criaturetes digitals” d’aquestes que tot sovint reclamen que els alimentem amb un article nou o que els canviem amb noves plantilles, nous plugins…

És una llàstima que per ser tan “novata” precisament no podré assistir al BAF2013 ja que l’altra criatura, la de carn i óssos, té poc més de dos mesos i encara no estic preparada per anar a esdeveniments així. De totes maneres, espero que si hi aneu, m’en feu cinc cèntims!