Gus on the Go és un conjunt d’aplicacions per a smartphones i tauletes on un petit mussol (en Gus del títol) viatja pel món ajudant els nens a aprendre un nou idioma a través de lliçons interactives i jocs que a mesura que es van superant, ajuden a adquirir una base de vocabulari.

 

Screen Shot 2013-12-14 at 10.40.13

 

Screen Shot 2013-12-14 at 10.40.44

 

M’agrada perquè sembla més un joc que unes lliçons formals i perquè, com que l’única llengüa que utilitzen és la que s’està intentant aprendre, serveixen per a qualsevol nen, sigui quin sigui el seu idioma matern. Una veu nativa va pronunciant en veu alta les coses que veiem, llegim i toquem a la pantalla.

 

Screen Shot 2013-12-14 at 10.40.29

 

Actualment ja podem aprendre-hi més de 20 llengües (!!) i està disponible per a iPhones, iPads (iOS) i dispositius Android. Aquí us deixo els enllaços a algunes de les versions:

més versions aquí

 

 

Ara que està de moda, potser més d’un pare s’anima a aprendre xinès amb la criatura? O a refrescar les seves lliçons d’alemany?