Els Reis ja estan per terres catalanes a punt per la seva gran jornada de feina aquest proper cap de setmana. Per als que no han pogut portar tots els regals des d’Orient, encara sou a temps de trobar idees a Barcelona Kids, el primer portal online de productes infantils dissenyats a Catalunya.

 

Screen Shot 2013-12-30 at 16.52.28

 

 

Hi podreu trobar i comprar productes per a nens en totes les categories, des de les joguines fins a la moda infantil, passant per la puericultura, la decoració, les manualitats… tot amb el punt comú de ser productes innovadors i creatius dissenyats per marques catalanes. Com que és proper és l’aposta perfecta per als que busqueu regals de Reis d’última hora ja que entreguen en 24/72h i encara hi sou a temps.

Ens encanta poder donar un impuls a les empreses i el talent de casa, sobretot quan n’hi ha tant i tanta creativitat. Cada marca té la seva pròpia pàgina al portal de Barcelona Kids (hi podeu navegar a través del menú a mà esquerra) i podeu comprar tots els productes de manera centralitzada a través del seu procés de compra. Us recomanem que feu un cop d’ull a la sel·lecció que han fet per aquest Nadal.

 

Screen Shot 2013-12-30 at 16.52.58

 

En especial, aquí a Petits Clicks ens ha encantat aquest ordinador portàtil de fusta (amb pantalla de pissarra!) perquè, en comptes de a cuinetes, els nens juguin a ser blogaires 😉

Screen Shot 2013-12-30 at 16.51.32

Què us sembla la qualitat i la creativitat dels nostres empresaris? Veieu com no cal que els camells vinguin carregats de tant lluny? 😉