El passat mes a la nostra col·laboració mensual amb la revista Barça Kids vam parlar de com “disfressar-nos” virtualment:

Screen Shot 2014-03-27 at 18.14.44

Podeu llegir tota la revista aquí.

Aquest mes tenim el Carnaval al cap i només pensem en disfresses i jugar a ser algú altre. Heu pensat mai en jugar a disfresses virtuals? No calen perruques ni pintar-se la cara, només uns quants clics:

* Càmera de disfresses: Face Costume
Aquesta app per a tauletes ens permet gravar-nos la cara amb la càmera i afegir barrets, bigotis, ulleres i tota mena d’accessoris per a transformar-nos en qui volguem. Gràcies a la realitat augmentada, l’aplicació sempre sap on ha d’anar cada cosa i no et caurà la disfressa encara que et moguis davant la càmera. Pots disfressar-te amb els amics i quan estiguis content amb el resultat pots guardar-ne fotos de record.
Disponible per a tauletes Android
Més informació: http://www.bengigi.com/face-costume

* Disfresses de conte: Toca Tailor Fairy Tale
Si el que vols és crear les teves pròpies disfresses de conte de fades, no et perdis aquesta aplicació on podràs vestir i desvestir els personatges al teu gust. Pots escollir les peces de roba, els estampats i cada detall, com els botons o els complements. Fins i tot pots crear els teus propis estampats fent fotografies per a uns dissenys totalment únics!
Disponible per a iPhone i iPad
Més informació: http://tocaboca.com/game/toca-tailor-fairy-tales/

* Juguem a ser espies: Spy Tools
Si per Carnaval vols ser un espia internacional, només necessites aquest joc per a descobrir tots els secrets dels teus enemics. Podràs canviar la teva identitat retocant les teves fotos, modificant la teva veu i crear carnets falsos per poder entrar a tot arreu. Fins i tot té eines com un escàner d’empremtes digitals o una càmera nocturna per a que vagis tan ben equipat com en James Bond.
Disponible per a iPhone i iPad
Més informació: http://thinkamingo.com/spy-tools/

Això és un article de Petits Clicks, si vols seguir tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament o troba’ns a Facebook i a Twitter

Altres articles interessants: