Fatherhood és una col·lecció de vídeos en anglès sobre la paternitat creada per a un portal americà per l’actor i pare Hank Azaria (conegut per diversos rols en comèdies, entre ells ser una de les veus més reconegudes a la versió original dels Simpson o una de les parelles amb més futur que va tenir la Phoebe a Friends).

 

Screen Shot 2014-03-27 at 18.30.44

 

 

La curiositat és que la col·lecció, agrupada en 12 capítols temàtics que van des des de les pataletes, les etapes de la infància passant per explicar “d’on vénen els nens”, està protagonitzada per altres pares amics de Hank Azaria, que casualment també són força reconeguts per nosaltres: actors com Kevin Bacon, Bryan Cranston (Mr. White de Breaking Bad!), Stephen Moyer (protagonista de True Blood i pare de bessons), Mike Myers (Austin Powers), el director Tim Robbins, entre molts d’altres…

 

Screen Shot 2014-03-27 at 18.33.39

 

Screen Shot 2014-03-27 at 18.35.05

 

Li dónen consells i li expliquen la seva experiència, tot completat amb les opinions de diferents experts segons la temàtica. La veritat és que els vídeos són curtets (uns deu minuts cada un) i entretinguts. Està molt bé sentir les veus dels pares i el fet que siguin”famosets” té el seu punt, sobretot perquè s’entreveu que, encara que els pares siguin estrelles de cinema, els nens són simplement nens.