Ara fa un parell de mesos que la M va tastar “sòlids” (poma cuita i triturada en aquest cas) per primer cop. El que em va fer més gràcia és que quan va veure la cullera va obrir la boca i es va tirar endavant emocionada, com si ja sabés de què anava, però un cop ho va tastar, va fer una expressió de fàstic per morir-se de riure.

La veritat, no sé què s’esperava, no és que tampoc pogués tenir gaire expectatives, al tenir 6 mesos i no haver menjat res abans a banda de llet materna!

En aquesta línea m’ha fet gràcia aquest vídeo d’uns nens en càmera lenta tastant per primer cop diversos aliments com anxoves, taronges, cebes, olives, cogombrets o “vegemite” (un extracte de llevat molt xungo que unten els australians al pa…).

 


El vídeo el van fer un parell d’agències de publicitat per a l’esdeveniment TEDxSidney de l’any passat. Via Laughing Squid