Potser perquè va ser durant la meva infància que es va estrenar Jurassic Park, però sempre vaig tenir una gran fascinació pels dinosaures. Encara conservo diversos llibres de referència per a nens d’aquella època amb il·lustracions que mostraven com imaginen els científics i paleontòlegs que podia ser una gran batalla èpica per la supervivència entre un temut Tiranosaure i un valent Triceratops (jo sóc de l’equip dels triceratops, evidentment!) 😉

Si en aquella època haguessin existit els móbils amb apps (o Internet, pel cas), segur que hagués passat una bona estona navegant per la enorme quantitat d’informació de la app per a iPhone Dinousars, creada pel Museu d’Història Natural dels EUA fa uns anys coincidint amb una exposició, i que, a més a més, és gratuïta.

 

foto 1

 

Comencem amb un mosaïc de més de 1000 imatges dels arxius del museu que formen la fotografia d’un reconegut protagonista d’aquest món. Cada imatge interactiva inclou informació sobre el fossil en qüestió i l’expert que l’ha excavat, notes i comentaris dels altres usuaris.

 

foto 2

foto 3

 

A l’apartat de “històries”, podràs llegir més sobre la col·lecció de fóssils de dinosaures del museu, un dels més reconeguts del món en aquest àmbit. Aprèn més sobre aquest món i les criatures que ocupaven el planeta fa milions d’anys endinsant-te en els arxius del museu.

 

foto 4

foto 5