Avui us volia presentar un projecte molt interessant i anunciar-vos una nova col·laboració engrescadora. Per començar, animar-vos a conèixer i subscrivir-vos a Menuts Girona, un projecte emprenedor que ha creat l’agenda infantil i juvenil de referència de les comarques de Girona i la Costa Brava.

Captura de pantalla 2014-06-02 a la(s) 10.04.20

 

Els gironins de vegades ens queixem que aquí no passen tantes coses com a Barcelona (no em destrosseu als comentaris però de vegades tenim una mica de complexe d’inferioritat, apa ho he dit!) però veient les propostes d’oci, cultura i saraus en general als que participar en família que recopilen els de Menuts Girona setmana rere setmana queda clar que són queixes injustificades.

Activitats als museus, concerts de tota mena, fires de circ, titelles, contes… has de tenir moltes excuses per no trobar el pla perfecte per a la teva família. I el millor és que t’obliga a marxar de casa i descobrir racons que potser no acostumes a visitar. Que de vegades no sabem el que tenim, i si s’omplen cada cap de setmana les nostres comarques de visitants de fora, és per alguna cosa!

Captura de pantalla 2014-06-02 a la(s) 10.06.19

 

Al seu portal trobareu els esdeveniments per als propers dies o us podeu subscriure a la seva newsletter i rebreu per correu cada setmana sense falta el top 10 sel·leccionat per Menuts Girona d’idees per a pares i nens de totes les edats i per a tots els gustos.

 

27_agenda_27-22-280511

 

A banda, us recomano també que els seguiu als seus canals a les xarxes, per estar sempre al dia. Comparteixen coses molt interessants relacionades amb els més petits de la casa i especialment recomano el seu blog, on col·laboren amb especialistes de diferents temes per parlar sobre llibres, cuina, manualitats…

 

Captura de pantalla 2014-06-02 a la(s) 10.05.47

 

I relacionada amb això ve la col·laboració que us volia anunciar: a partir d’avui des de Petits Clicks també ens afegim a l’òrbita dels amics de Menuts Girona i un cop al mes us hi proposarem reomanacions digitals (a cop de click, d’app o de pantalla tàctil) però sempre per a poder realitzar en família. Per a que després diguin que la tecnologia ens aïlla, buscarem demostrar just el contrari.

Ja podeu llegir-hi el primer article: 6 web cams divertides per mirar en família: feres, chefs, ciutats i gatets

Esperem que us agradi!