Hi ha molts mamablogs a la xarxa, i en alguns països mouen una influència increïble i tenen les empreses al darrera pendents que parlin bé de les seves marques. Fins i tot en català hi ha un bon grapat de mares blogaires (tècnicament això és un mamablog, tot i que parlo de recomanacions digitals perquè hi entenc força més que de maternitat a aquestes alçades 😉 ). El que costa més de trobar són els papablogs, però era de calaix que la nova generació de pares 2.0 no viurien l’experiència com ho va fer l’anterior: aquesta paternitat serà tuitejada, instagramejada i comentada en blogs com aquest que us recomano avui.

Screen Shot 2014-11-01 at 18.30.24

Vadepares.cat és un blog en català escrit per cinc pares molt actius a la xarxa i un nombre creixent de col·laboradors. Hi trobareu articles de diverses temàtiques al voltant de l’experiència de criar els mocosets, des de reflexions profundes que toquen la sensibilitat, opinió sobre temes d’actualitat i com afecten a pares i nens i sobretot, un punt d’humor que s’agraeix molt, ja sigui en forma d’articles com “Quatre consells per a semblar una mare” o de les vinyetes gràfiques del pare dibuixant. Imprescindibles! De fet, ara ja sé què he de fer per semblar més una mare… he après a escollir la roba per l’alçada i no la talla de la manera més dura quan els pijames que he comprat per l’hivern se’ls arrossega tant que li caben dos peus en una cama.

Screen Shot 2014-11-01 at 18.28.24

Espero seguir-ne aprenent molt més gràcies Vadepares.cat!

 

Coneixeu més blogs sobre paternitat o maternitat en català?