En la nostra col·laboració amb la revista Barça Kids us proposem aplicacions per relaxar-nos. La nostra vida connectada ens fa anar a tota velocitat. Per a cuidar el nostre benestar és important que prenguem un temps per a aturar el ritme frenètic, respirem fons i ens aturem una mica. Les tauletes també poden ser una bona manera de trobar aquest moment de descans. Digues adéu a l’estrés amb aquestes propostes per a desconnectar:

petits clicks barça kids revista

 

Concentra’t i respira amb purina: Settle Your Glitter

Creada per una entitat especialista en teràpies infantils, aquesta aplicació ens proposa un exercici senzill on sacsejant i veient caure purpurina virtual podem aprendre a controlar les nostres emocions i concentrar la nostra atenció. Seguint el ritme de la respiració que ens marca un simpàtic peix globus, en uns instants ens sentirem millor i preparats per a qualsevol repte.
Disponible per a iPhone i iPad
Més informació: http://www.momentousinstitute.org/apps

 

Petits Cicks Barça Kids Revista


 

Apunta’t a la moda del ioga: Super Stretch Yoga
Un programa de postures de yoga dissenyat totalment pensant en nens i nenes de totes les edats i nivells d’habilitat. Amb postures divertides inspirades per animals i acompanyades d’il·lustracions ens conviden a respirar, estirar tot el cos i jugar una mica cada dia per trobar-nos millor
Disponible per a iPhone i iPad
Més informació: http://adventuresofsuperstretch.com

 

Petits Clicks Barça Kids Revista

 

Jugant amb una bombolla: Drift Away
Prova l’experiència relaxant d’aquest joc on hem de guiar una bombolla a través de paisatges inspiradors. Amb música clàssica i calmada de fons, evitem que animalets, insectes i altres objectes naturals facin esclatar la bombolla. Deixa’t portar i dona’t un descans mental.
Disponible per a iPhone, iPad i dispositius Android
Més informació:
https://itunes.apple.com/es/app/drift-away/id410572190
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluebeck.driftaway

 

Barça Kids Revista Petits Clicks