Als pares actuals, igual que a tots els pares des que es va inventar i popularitzar la fotografia, ens encanta capturar records i moments dels nostres fills mentre creixen. Amb la fotografia digital ja no vam haver de patir per decidir què valia la pena retratar i què no, abans que s’acabés el carret. I ara amb els smartphones, és fàcil d’entendre que, quan una criatura celebra el primer any, el nombre d’imatges que els seus pares han acumulat superi el miler de lluny.

ph01

Foto via FUJIFILM Instax

Però els nens (i els pares, i els avis, i tiets…) d’abans tenien còpies físiques de les seves fotos. Còpies que es podien tocar, remenar, assenyalar, penjar a la paret, regalar, guardar a la cartera… Avui en dia fem fotos cada dia, els apliquem un filtre que queda xulíssim, la compartim amb la nostra xarxa preferida i… ja passen a formar part del garbuix de continguts digitals enorme que és el nostre núvol personal.

Captura de pantalla 2015-12-15 a les 9.27.24

Foto via @Instaxcamara a instagram

Per això potser tenen tant d’èxit les propostes que la casa FUJIFILM ha fet amb la fotografia instantània. Després de llençar les càmeres Instax amb un èxit rotund entre els que no saben què significa “portar les fotos a revelar”, per als addictes a la iphoneografia, ens proposen la impresora Instax Share.

Captura de pantalla 2015-12-15 a les 9.37.48

Foto via @creativekipi a instagram

No necessita gaire explicacions: a través d’una app el móbil i la impresora es connecten sense fils i en 16 segons, tens a les mans una còpia de qualsevol de les imatges del rodet del teu telèfon. La càmera va totalment sense fils (amb piles) i es carrega amb “càrregues” Instax Mini de 10 fotografies (que són universals per a totes les càmeres i la impressora d’aquesta línia i que trobaràs a les botigues de fotografia i gadgets). Pots llegir-ne la ressenya en detall que en vam fer a Betes i Clicks.

Com que aquesta impresora és el regal perfecte per als pares 2.0, aquest Nadal, gràcies a FUJIFILM, des de Petits Clicks volem sortejar entre tots vosaltres una impresora Instax Share nova de trinca!

Captura de pantalla 2015-12-14 a les 15.35.28

Només cal que deixeu un comentari explicant-nos: com feu fotos als vostres nens? (cada dia, només en ocasions especials, des del móbil, amb una càmera amb òptica professional, amb un pal de selfies, sense retocar, amb filtres de colors, apps per afegir floritures o una mica de photoshop?). Compartiu-ho amb nosaltres!

No us oblideu de seguir-nos també a Facebook per entrar al sorteig

El dia 7 de gener, sortejarem entre tots els lectors participants la Instax Share! Molta sort!

 

I el comentari guanyador és el número 10: enhorabona Mercè! Ens posarem en contacte per entregar-te-la!Captura de pantalla 2016-01-10 a les 10.12.50

Captura de pantalla 2016-01-10 a les 10.13.41

Si no voleu temptar la sort i esperar que els Reis us la portin, la trobareu a les botigues de tecnologia i fotografia, així com online a la botiga de Fujifilm, a partir de 149€

Captura de pantalla 2015-12-14 a les 15.35.58