mussila dj petitclicks petits clicks dj musica app

Que els petits facin de DJs pot ser un risc per les orelles i pel cap! Com ens balla el cap quan remenen instruments o quantes vegades hem hagut d’escoltar Frozen i Disney… Gràcies a Mussila DJ els menuts de casa podran experimentar amb música d’una manera senzilla i agradable!

Aquesta aplicació, destinada a nens d’entre 6 i 11 anys, permet que els petits remesclin cançons mentre experimenten amb els ritmes, els loops i els mixts. El joc compta amb un banc de sons que es poden ampliar ells mateixos, ja que poden afegir els sons que ells vulguin capturant-los amb el micròfon, sons de l’entorn, la seva veu…

A sobre de les bases musicals hi poden afegir les seves “vocals” i variar la velocitat i el volum d’aquesta mescla final com un DJ real. Tot això, en un joc molt ben dissenyat que fa molt fàcil escollir les cançons i els sons.

L’aplicació Mussila DJ està disponible per a iPhone i iPad.