Ja hem parlat més d’una vegada d’interessants propostes que busquen introduïr als més petits al món de la programació d’una manera fàcil i divertida. Fa uns dies vam descobrir Cubroid, un set de cubs inalàmbrics que busca motivar als més petits en el desenvolupament dels coneixements programadors. 

Cubroid

Cubroid està format per set tipus de cubs diferents: un cub mestre que controla a la resta, un cub LED, un cub amb sensor de llum, un amb sensor de proximitat, un amb so i un amb un panell tàctil. Donat que cada un d’ells compta amb una bateria interna i connectivitat inalàmbrica, tots poden connectar-se entre ells sense necessitar cap cable. 

A partir d’una app podrem controlar els blocs i programar-ne el seu funcionament al nostre gust. A més, Cubroid és compatible amb els productes LEGO així que podrem donar-li vida a les nostres creacions. Actualment, Cubroid està buscant finançament a Kickstarter