Què és Petits Clicks?

Després de més de 4 anys amb Betes i Clicks aquesta és la nostra nova aventura a la blogosfera en català.

Al ampliar la família a nivell personal, m’he adonat del munt de recursos que la xarxa i les noves tecnologies ens ofereixen a pares i a nens. Vist això i que sempre està bé que els blogs en català toquin més i més temàtiques, ens hem decidit també a ampliar la “família” virtual.

Amb aquest blog la nostra intenció és recollir totes aquelles eines, recursos, enllaços, curiositats i idees per als pares 2.0, per als que ens toca educar “nadius digitals” i ho volem fer relacionant-nos amb aquest món connectat de la manera més natural possible.

Perquè creiem que les noves tecnologies no han de ser una font de conflicte ni de temors, per a que nosaltres i els nostres fills en puguin treure profit, anirem recollint els millors recursos per a “programar” els nostres petits nadius digitals, procurant que no s’ens “pengin” ni ens entri cap “virus”

Benvinguts!

Podeu seguir Petits Click via Twitter a @petitsclicks, a través de la nostra pàgina a Facebook o rebent gratis per mail els nous articles.

Si teniu algun comentari o suggerència per al blog, escriviu-nos a hola(arroba)betesiclicks.com

 

Qui sóc jo?

Si teniu més curiositat per saber qui hi ha darrera, em presento: sóc l’Anna Codina.

Sóc de Girona (on visc després d’uns quants anys a Barcelona), m’agrada cuinar, la música catalana, tot el que fa apple, el meu gos, llegir novel·les i contes, el menjar italià, els Beatles, el bon cinema, el vi blanc, els vestits, col·leccionar discos de vinil, mirar el mar, qualsevol mena de formatge, la catedral i els seus escalons, els blogs, les coses fetes a mà, el sushi, en Morrissey, planificar viatges, les fotos antigues, fer mitja, els curris i (evidentment) navegar per Internet durant hores.

En la “vida real” he creat ElGiroscopi, des d’on em dedico a ajudar a empreses i emprenedors a desenvolupar el seu potencial i aprofitar totes les oportunitats gràcies a l’estratègia, el marketing, la comunicació i com no, les noves tecnologies.

Podeu seguir-me i contactar amb mi a Twitter, a través del meu compte personal on parlo de tot el que m’agrada a @ultrasonica