Entre els enllaços que recomanem a Petits Clicks sovint hi ha botigues online que ens criden l’atenció perquè ofereixen possibilitats als pares 2.0 que les botigues de tota la vida no poden cobrir. I no ens enganyem, perquè quan ets pare, t’adones del gran potencial i avantatges de comprar a través de la xarxa. Avui us volia parlar del portal Percentil:

Screen Shot 2013-11-09 at 11.22.22

 

Percentil és una botiga de roba per a nens però amb una pecularitat: tota la roba és usada, de segona mà o, com en diuen els creadors “quasi nova”. És a dir, que uns pares abans que tu han vist com aquell vestidet moníssim o aquelles sabatetes tan cuques només les han pogut portar dos cops comptats i s’han quedat petites. Per això ara tu tens l’opció de comprar-la a preus molt descomptats.

Screen Shot 2013-11-09 at 11.22.09

 

Però a Percentil els pares som la demanda però també l’oferta: si tens roba que ja no utilitzes i està en bones condicions (són força estrictes amb el que accepten), els la pots enviar i rebràs a canvi un percentatge dels beneficis que en generi la venta. Us deixo un petit vídeo-resum:

En resum: estalviem, reaprofitem i en podem recuperar part de la despesa. Una idea rodona i molt adequada als temps que corren.