L’Auca Digital és una editorial digital que ofereix contes per iPad amb una proposta molt interessant: els llibres s’adapten al nen, el seu nivell i les seves habilitats. Per començar només cal descarregar-se la seva app gratuïta, Auca.

screen480x480

Els seus contes estan pensats per ajudar a aprendre a llegir els nens entre 5 i 7 anys a través d’una experiència interactiva que s’adapta al seu nivell de lectura. Cada conte té tres nivells a escollir segons la capacitat del lector, es pot llegir amb tres tipus de lletra (escolar, d’impremta i de pal), les històries van acompanyades de magnífiques il·lustracions i aprofiten les funcions interactives de la tauleta amb efectes de so, música original, animacions divertides i activitats de comprensió lectora que animen a jugar i aprendre.

screen480x480 (2)

screen480x480 (1)

 

Un cop dins l’aplicació podreu trobar els contes de la col·lecció “Jugant a llegir”, per 2,69€ cadascun i que es poden comprar i descarregar directament des de l’app. Per provar-los, trobareu un conte gratuït, “L’aniversari de la Mireia”, disponible com tots els altres en fins a 9 idiomes (català, castellà, gallec, basc, alemany, anglès, francès, italià i portuguès).