Avui recolliré en un sol article quatre opcions diferents que han sorgit darrerament en el nou sector de les “caixes” per a mames i bebés.

Cada una té un funcionament i una oferta diferents, tot i que, pels noms, costen de distingir! Totes estan bé com opcions per a regalar a uns nous pares (o per regalar-se-les, perquè no?)

 

1. Baby’n’Joy

Es tracta d’una marca de “packs” regal d’experiències per a pares i nens. Hi ha diferents caixetes temàtiques (massatges, sessions fotgràfiques, tallers…) per nens de totes les edats. Dins de cada caixeta hi ha un catàleg d’experiències per a escollir i un “bono” per a poder realitzar-les en un termini de 18 mesos. A la pàgina de cada caixeta podreu veure el llistat d’activitats per província, per saber si hi ha oferta abans de regalar-ne.

 

Screen Shot 2014-02-06 at 11.37.08

 

 

2. MamyBox

Aquest altre servei funciona per subscripció i es tracta d’una caixeta mensual que t’arriba a casa plena de productes “físics” adaptats a la teva etapa i edat de la criatura (des de l’embaràs fins als 6 anys). El contingut de la caixeta canvia cada mes i és personalitzat a la teva situació (tot i això he trobat a faltar algun exemple de què pot incloure a la web, només diu que són “coses que t’ajudaran a saber què necessites”, així que dedueixo, seran mostres de producte). En total costa 25€ al mes (incloent l’enviament i es pot cancelar quan sigui).

 

Screen Shot 2014-02-06 at 11.43.30

 

 

3. Nonabox

La proposta de nonabox és similar a l’anterior, però la seva oferta és més sofisticada, almenys en la manera que es presenta. En aquest cas es tracta també de caixetes de productes que t ‘arriben a casa per subscripció. Van de l’embaràs fins als dos anys, també costen 25€ al mes inclós l’enviament i en aquest cas podem veure els productes i marques que incloïen les caixetes dels darrers mesos. Em sembla molt interessant també que pots regalar una caixa o una subscripció de diversos mesos a una altra persona amb les seves targetes regal. I com a detall divertit hi ha un test a la seva web per saber “quin tipus de mami ets”.

Aquí podeu veure un vídeo de presentació:

 

4. Mimabox

Malgrat el nom similar, aquesta marca ens proposa una oferta diferent: es tracta de caixetes regal individuals que combinen productes i experiències i en diuen “e-canastretes”. Les caixes tenen diferents preus segons el contingut i estan classificades per temàtiques: embaràs, post-part, son, menjar, bany, ecològic… fins i tot n’hi ha una específica per a pares. Algunes de les caixes inclouen una caixa de verdura o fruita ecològica (que s’ha de demanar quan t’arriba la caixa) i també podem veure  el contingut de cadascuna i l’oferta d’experiències per província a la web.
Screen Shot 2014-02-06 at 12.03.56