Quan tens una criatura de sobte a les recomanacions habituals de les guies de viatge, de restaurants, de botigues “cool” els falten detalls: hi cap el cotxet? tenen canviadors al lavabo? quin ambient hi ha? ens faran mala cara si un nadó es posa a plorar o coincideix amb una hora tonta de rebequeries? per això em va agradar molt topar-me amb el portal Mammaproof.

Screen Shot 2013-10-19 at 10.43.22 AM

 

El seu objectiu és crear una guia per a poder gaudir de la ciutat en família (“amb la teva tribu” que en diuen elles) i l’única pega que tinc per ara és que només existeixen les edicions de Barcelona i Madrid. Podem veure-hi les darreres recomanacions i navegar pel directori i trobar llocs “mammaproof” de tota mena: activitats, allotjament, serveis, botigues, webs…

 

Screen Shot 2013-10-19 at 10.42.56 AM

Ara també en podeu gaudir en format paper, amb una edició de guia de butxaca per a cada ciutat recomanant una ruta dels millors llocs per a gaudir de la ciutat amb la canalla. La podeu comprar online o en diversos establiments que són (evidentment) “mammaproof”.

laguia_2013_031

Si teniu suggeriments o sou un establiment familiar i voleu sortir al directori, us conviden a contribuïr-hi fent-los arribar la informació.