M’encanta el projecte de Nice Tales, i estic segura que més d’un correrà a descarregar aquesta app per  a iPad quan llegeixi això: la trobareu gatuïtament a l’App Store.

Screen Shot 2013-11-09 at 10.48.54

 

Nice Tales és una app per a tauletes (per ara Apple) que ens permet accedir a una àmplia i creixent biblioteca de títols de llibres infantils il·lustrats, de diferents temàtiques, en diferents idiomes i per a franges d’edat dels 0 als 14 anys. Cada llibre val 2,69€ i es pot descarregar des de dins de l’aplicació. Aquí podeu veure els títols disponibles per ara en català:

 

Screen Shot 2013-11-09 at 10.59.15

Els responsables del projecte revisen els contes per tal que siguin adequats i que els seus continguts afavoreixin l’educació en valors. Un dels detalls més interessants és que els pares i mares ens podem gravar la veu explicant el conte, de manera que els nens el podran tornar a escoltar quan i on vulguin.

screen480x480

 

Finalment, si ets autor o il·lustrador i tens un llibre infantil que es podria distribuïr a través de Nice Tales, només has de registrar-te i seguir les seves indicacions de format i estructura per a publicar-hi el teu llibre. Els autors, Apple i el portal es reparteixen els beneficis procedents de cada venta i un 5% va destinat a un projecte solidari de l’associació REIR per tal de crear una biblioteca infantil per a nens en risc d’exclusió.

Descarrega Nice Tales (iPad – 0€)

Heu provat Nice Tales? Ens recomaneu algun títol en particular?