BabyLit és una col·lecció de llibres i ebooks il·lustrats per als més petits que busca introduïr-los al món de la literatura universal des del principi, a través de personatges universals com Romeu i Julieta, Dràcula, Moby Dick o les heroïnes de Jane Austen.

Screen Shot 2013-08-23 at 11.51.19 AM

 

 

Les versions en paper és poden comprar online i són llibres de cartró resistents amb petits textos en anglès protagonitzats pels herois literaris en aventures que alhora animen als nens a aprendre diferents temes segons el llibre, com números, els colors, l’oceà o els contraris.

Screen Shot 2013-08-23 at 12.01.30 PM

 

 

Les versions en ebook estan disponibles a l’iBookstore i estan enriquides amb elements interactius: narració, efectes de so, diàleg i jocs relacionats amb cada història. Els títols disponibles en ebook per ara són aquests:

La col·lecció té previst ampliar-se amb novetats protagonitzades per altres clàssics universals com Sherlock Holmes o Anna Karenina.

Print