L’empresa de joguines LEGO ha llançat un nou producte de nom Architecture Studio, una caixa amb més de 1200 peces blanques i transparents. Però la gran novetat és que aquesta vegada, el “kit” no ve acompanyat d’instruccions, sinó d’un llibret que ens guia sobre diferents conceptes bàsics de construcció i arquitectura.

archstudio0

 

L’objectiu és animar a grans i petits a explorar aquestes temàtiques a través de les seves creacions en miniatura. Tot i que la recomanació és per a majors de 16 anys (el mercat d’usuaris adults de LEGO és cada cop més gran), per als nens més grans que volen explorar la seva imaginació més enllà dels kits del vaixell pirata o la nau de Star Wars, pot ser un primer punt de contacte amb aquest món… i qui sap, un primer pas cap a una carrera professional!

 

legoset1

 legooo2

via WIRED