Google, sempre intentant destacar les possibilitats del seu navegador web, Google Chrome, s’ha posat d’acord amb l’empresa de joguines de construcció danesa LEGO per a crear un món virtual on podem construïr amb rajoles virtuals tot el que poguem imaginar.

 

Captura de pantalla 2014-02-18 a la(s) 16.10.12

 

L’experiment es diu Build with Chrome i ens permet crear les nostres obres virtuals en un escenari basat en el món real gràcies a Google Maps. Podem escollir una ubicació i posar-nos a construir, triant fàcilment cada peça, el seu color i la posició.

 

Captura de pantalla 2014-02-18 a la(s) 16.13.14

 

Podem navegar i explorar les construccions que han creat altres usuaris arreu del món, l’objectiu és que entre tots els participants es pugui crear una rèplica virtual i en LEGO del nostre món (o una versió millorada). És molt divertit passejar per la teva ciutat i veure que hi ha qui s’animat a contribuïr amb els seus propies edificis:

 

Captura de pantalla 2014-02-18 a la(s) 16.16.58

 

 

Si us sembla difícil, no patiu, també hi ha una “Build Academy” on podem completar petits reptes i aprendre així a construir amb les rajoles virtuals a cop de click. Ah, i també funciona des de les tablets!

Captura de pantalla 2014-02-18 a la(s) 16.19.55

 

Compartiu amb nosaltres les vostres construccions als comentaris, si us atreviu!