De petita només vaig tenir una casa de nines: la casa victoriana de Playmobil (igualeta que aquesta). La veritat és que hi vaig passar hores jugant, redecorant i imaginant trames dignes de Downton Abbey entre els senyors de la casa i “el servei”. El millor és que la casa segueix més o menys intacte a casa els meus pares i espero que la M hi pugui jugar algun dia.

Si no, sempre serem a temps d’invertir en edificis més icònics com aquests: alguns dels arquitectes i dissenyadors més reconeguts i brillants del món han creat una sèrie de cases de nines personalitzades. L’objectiu és subastar-la i donar els beneficis a una ONG que ajuda nens discapacitats.

Em costa decidir quina m’agrada més!

 

dollhouse-architecture-modern-simple

dollhouse-competition-designers

dollhouse-concrete-modular-inserts

dollhouse-portable-flat-pack

dollhouse-stackable-room-variants

dollhouse-tower-designs

dollhouses-eccentric-exotic-ideas1