Estic totalment a favor de deixar que els nens, des de petits experimentin amb la tecnologia que tenim a l’abast. Crec que les pantalles tàctils són una gran oportunitat per a que puguin aprendre a interactuar amb jocs educatius des dels primers anys. I accepto que, de vegades, necessitem distreure’ls uns minuts per poder mantenir la salut mental i fer les tasques necessàries del dia a dia. Però això ja passa de la ratlla… algú ha inventat i, aparentment està comercialitzant amb èxit als EUA, un aparell anomenat “iPotty” (que vindria a ser “iOrinal”):

Screen Shot 2013-10-28 at 10.49.24

 

La idea és un orinal amb un suport incorporat compatible amb els models més nous d’iPad per tal que els nens aprenguin a fer les seves necessitats sense bolquers i es distreguin prou per a fer-ho a lloc. A banda de que ja de per si l’idea sembla ridícula, si ens parem a pensar-hi encara és pitjor: què volem, que associïn anar al lavabo amb l’iPad? Realment això si que és tenir el nen “enganxat” a una pantalla!

 

tumblr_mv3rnikrS31qb0fs4o1_1280

 

Ens pensàvem que ho haviem vist tot en accessoris extranys però la inventiva humana no té límits… i ja res és sagrat, ni anar de ventre! :-O