Avui hem trobat un enllaç amb una utilitat molt concreta: decidir si estem emocionalment preparats per a veure una pel·lícula sabent a priori si s’hi esdevé alguna desgràcia relacionada amb un gos (i per extensió) a algun altre animal.

 

Screen Shot 2013-11-05 at 10.24.16

 

Does the dog die? (mor el gos?) respon a aquesta pregunta i ens pot servir per decidir si volem estalviar aquest patiment als nostres fills abans de seure al sofà a veure una peli en família. Podem cercar el seu directori alfabètic de més de 650 títols (i creixent) i veurem els films classificats de la següent manera:

 

Screen Shot 2013-11-05 at 10.24.05

 

 

La primera opció amb el gosset somrient ens indica que no hi mor cap animal. Amb la segona ens avisa que algun animal és ferit però tranquils, sobreviu! Si hi ha el gosset ploraner i esteu sensibles, apagueu la tele: aquesta pel·lícula requereix kleenex.

 

Screen Shot 2013-11-05 at 10.35.53

 

Cal dir que és un complement interessant a les indicacions de l’edat adequada per a veure cada pel·lícula, perquè de vegades les coses no són tan innocents com semblen. Així per exemple, podem veure Titanic tranquils (entenent que el que ens preocupa és el destí d’un animaló i no un pobre immigrant irlandès), però tigueu precaució abans de veure Bambi