La veritat és que fins i tot abans d’arrancar amb aquesta versió “mini” de Betes i Clicks, ja tenia guardat l’enllaç a aquest projecte emprenedor tan xulo que es diu Baby Bites. Una de les emprenedores que hi ha darrera el projecte anava a la mateixa escola i la tinc de contacte al Facebook. Així que quan van arrancar ho vaig veure publicat al seu mur i vaig pensar que els seus productes eren una passada.

Screen Shot 2014-01-15 at 11.46.29

 

Han anat passant els mesos i he estat una mica liada i en aquest temps aquesta petita marca i la seva botiga online han esdevingut un petit fenómen a la blogosfera i als grups de mares. No n’hi ha per menys: el seu producte estrella són uns saquets fets a mà 100% cotó amb forma de peixet que “devora” els més petits (amb carinyo…):

 

Screen Shot 2014-01-15 at 11.45.05

 

Hi ha diversos models per triar, amb diferents colors i estampats. Fins i tot un model “orca” per als més atrevits (o nostàlgics de l’Ulises):

 

Screen Shot 2014-01-15 at 11.45.46

 

I a banda dels saquets també tenen “calces” o cobridors de bolquers i pitets molt divertits, amb colors i teixits que enamoren:

 

 

Screen Shot 2014-01-15 at 11.45.57

 

 

La senyal definitiva que havia de fer aquesta entrada és que els Reis d’Orient m’han llegit el pensament i ens han portat un saquet BabyBites per sorpresa! 😉

 

Mextures