La Lilly i en Leon són una parella neozelandesa que després d’un trasllat a Austràlia i el naixement del seu primer fill es van trobar amb una gran quantitat de caixes de cartró (comprensiblement) i pel que sembla amb un munt de temps lliure i poca feina (que ja no s’entén tant…).

 

starwars1

 

Vista la situació van decidir utilitzar les caixes d’attrezzo i reproduïr escenes conegudes de diverses pel·lícules en família amb la col·laboració del seu fill Orson. Allò que comences fent-ne una i acabes muntant un blog, “Cardboard Box Office” i publicant-ne de noves cada setmana… Aquí teniu algunes de les que més m’han agradat. Endevineu de quines pel·lícules es tracta?:

 

jaws3

 

future

 

jurassicpark

 

castaway1

 

És entretingut i, qui sap, potser us anima a començar una nova tradició a la vostra família?