No tinc cap carnet que demostri el meu status de friki que no pot parar de col·leccionar apps i enllaços però si que en tinc un que diu que sóc culé i sòcia de Barça. Per això, és amb una emoció comparable al que vaig viure a Wembley el 2011 (d’acord, potser una mica menys 😉 ) que us anuncio que a Petits Clicks iniciem una col·laboració amb la revista per als blaugranes més petits, Barça Kids per portar-vos les millors apps, jocs i enllaços.

 

Screen Shot 2014-01-31 at 09.03.05

 

 

La revista Barça Kids surt el darrer diumenge de cada mes amb el diari El Punt Avui i es poden consultar i llegir tots els números anteriors a la web del FC Barcelona. En aquesta primera col·laboració, hem preparat un recull d’algunes de les novetats del 2013 que més ens han agradat.

 

Screen Shot 2014-01-31 at 08.50.45

 

Aquí us copio també el text i els enllaços de l’article:

A Petits Clicks ens dediquem a seguir tot el que es mou per la xarxa: aplicacions, jocs, webs… tot el que necessites per estar sempre ben “connectat”. En aquesta secció us parlarem de noves idees per passar l’estona ja sigui amb el ratolí a la mà o amb els dits a la pantalla. Navegarem, descarregarem, llegirem, dibuixarem, ens divertirem i fins i tot aprendrem, però de ben segur que no ens avorrirem!

Per començar us hem portat un tast d’algunes de les novetats d’aquest darrer any que més ens han agradat:

* un joc: Temple Run 2 (iPhone gratis – Android gratis)

Un dels jocs més descarregats per a móbils i tauletes és l’emocionant segona edició de Temple Run. Aquesta vegada ens trobem en un temple a les muntanyes més altes fugint d’un enorme gorila malèfic (sort que és virtual!). No ens ho posaran fàcil: haurem de superar pujades, baixades i un munt d’obstacles, corrent, saltant, amb tirolina i fins i tot en un vagó a la mina. Sobretot, no pareu de córrer!
Disponible per a iOS i Android

Més informació: www.imangistudios.com

 
 
* una app: DrawQuest (iPhone & iPad – gratis)

Si instal·leu aquesta app als vostres móbils o iPads podreu formar part d’una comunitat de gent de totes les edats que disfruta dibuixant amb les pantalles tàctils. Hi ha reptes diaris amb diferents temes per inspirar els teus dibuixos i podràs votar els que més t’agradin dels altres o veure pas a pas com els han fet. Si t’agrada dibuixar, no te la perdis, practicaràs, n’aprendràs un munt i faràs amics.
Disponible per a iOS

Més informació: drawquest.com (Actualització: Malauradament aquesta aplicació ha deixat d’existir)

 

* un llibre: NiceTales

En comptes d’un llibre avui us portem una biblioteca sencera! I és que NiceTales és com la teva pròpia lleixa virtual de llibres per a nens i nenes de 0 a 10 anys. Podràs navegar pel seu catàleg de llibres en català, castellà o anglès, escollir els que més t’agradin i comprar-los a través de l’aplicació. Ara només cal que decideixis si prefereixes aventures, animals, monstres o princeses.
Disponible per a iOS

Més informació: nicetales.com

 

* un enllaç: BarcelonaKids

Hi ha un munt de botigues online de moda, joguines i accesoris per a nens i nenes, però aquesta ens sembla molt especial: tots els productes que hi trobareu han estat dissenyats i fabricats pels emprenedors catalans més innovadors. Hi trobareu un munt d’idees originals creades per fins a 80 marques catalanes, moltes de les quals segurament no coneixies. Vols fer manualitats, disfressar-te, fer música o decorar la teva habitació? Fes-hi un cop d’ull!

Més informació: barcelonakids.cat 
Screen Shot 2014-01-31 at 08.51.19

 

Espero que us hagi agradat! El proper mes… més!