En la nostra col·laboració amb Barça Kids hem parlat sobre aplicacions que ens ajuden a aprendre i practicar matemàtiques tot jugant, jugant amb el mòbil o la tauleta. Qui deia que les mates no poden ser divertides?

Hi ha jocs divertits amb els que ens podriem passar hores davant la pantalla. Però, sabies que també hi ha jocs on les matemàtiques són protagonistes i són tant o més divertits que altres? Fes-los un cop d’ull i aprofita l’excusa de que estàs aprenent quan els pares diguin que ja n’hi ha prou de jugar!

 

* Cuques i xifres: Bugs and Numbers

Per començar des dels bàsics tenim aquesta aplicació que inclou fins a 18 jocs amb fantàstiques animacions, gràfics i música. Amb tres nivells de dificultat, jugant i explorant en un univers d’insectes, aprendrem a reconèixer els números, a comptar i fins i tot, sumes, restes i fraccions.

Disponible per a iPhone i iPad

Més informació: Bugs and Numbers

 

* Agents secrets de les mates: Operation Math

En aquest joc ets un agent secret lluitant contra un malvat enemic que vol destruir els números parells. L’hem d’aturar i per a fer-ho haurem d’entrenar-nos per tal superar més de 100 missions matemàtiques. Fins i tot als grans els pot anar bé per refrescar la memòria!

Disponible per a iPhone i iPad

Més informació: Operation Math

 

* Dracs que fan àlgebra: DragonBox

Aquest joc, disponible per a móbils de tota mena i per a l’ordinador, té dues versions (a partir de 5 i de 12 anys) i ens permetrà aprendre els bàsics de les operacions matemàtiques, des de les més simples com sumar i restar fins a poder resoldre equacions complexes gairebé sense adonar-se’n. T’imagines poder practicar per als examens amb la tauleta?

Disponible per a iPhone, iPad, dispositius Android, ordinadors Mac i PCs

Més informació: DragonBox

Això és un article de Petits Clicks, si vols seguir tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament o troba’ns a Facebook i a Twitter

Altres articles interessants: