Aquest article va aparèixer prèviament al blog de Menuts Girona, amb qui col·laborem proposant aplicacions i enllaços per gaudir de la tecnologia en família. 

Ja sigui amb jocs de construcció o aplicacions digitals, entretenir-nos en familia a crear móns virtual i viure-hi aventures és un entreteniment perfecte per als dies de pluja. Per això us parlem avui d’una app que s’acaba d’estrenar i que farà volar la imaginació dels més grans i els més menuts: Toca Nature.

 

screen640x640 (1)

 

Com el nom indica, amb aquesta aplicació podem crear el nostre propi món natural, explorar l’entorn i poblar-lo amb tota mena de plantes i animals. També podem definir el paisatge al nostre gust, creant-hi muntanyes, llacs i diferents tipus de boscos i vegetació.

 

screen640x640

 

Amb unes il·lustracions increïbles i detallades, plantem els arbres i veiem com creixen, recollim fruites i alimentem els diferents animals per anar aprenent i explorant els secrets de la natura. Quins animals prefereixen el bosc? Quins trobem sempre prop dels llacs? Què passa quan el dia deixa pas a la nit? Un munt de coses per descobrir!

Nature-Wallpaper-iPhone6Plus