Als que somnieu amb viatjar per a descobrir el món, us proposem unes aplicacions per afegir a la maleta. Practica idiomes des del móbil o la tauleta i podràs fer amics allà on vagis, no et tallis! Aquí tens tres propostes que vam compartir en la nostra col·laboració amb la revista Barça Kids. Aquí podeu veure l’article sencer.

 

Screen Shot 2015-01-22 at 10.26.25

* Un mussol políglota: Gus on the Go
Una aplicació líder per a practicar idiomes de la mà d’un divertit mussol que a través de jocs i lliçons interactives ens pot ajudar a aprendre nocions i vocabulari de fins a 26 idiomes, sigui quin sigui el teu idioma matern. No et quedis enrera amb l’anglès, practica alemany o francès, i per als més atrevits, aventureu-vos amb el xinès, el japonès, l’àrab o el rus.
Disponible per a iPhone, iPad i Android

Més informació

Aquí en pots llegir un article en detall

 

 

* Traduccions a temps real: Word Lens
Us imagineu poder apuntar amb el telèfon a un cartell en un idioma extrany i poder-lo veure immediatament traduït a una llengua (o abecedari!) que entenguem? Doncs no és ciència ficció, existeix, i és una app tan potent que Google l’ha comprat per a seguir-la desenvolupant. Mentre hi treballen és totalment gratuïta i podem descarregar també sense cost els packs per a cada idioma. No marxis a l’aventura sense aquesta eina a la butxaca.

Disponible per a iPhone, iPad i Android

Més informació

 

* Domina els verbs: The iRegular Project
Si estàs aprenent anglès segur que hauràs topat de vegades amb els maldecaps que comporten els verbs que no segueixen normes regulars a l’hora de conjugar-los. Doncs la millor manera de dominar-los és practicar i ara pots fer-ho de manera molt divertida amb aquesta aplicació on diversos dissenyadors han col·laborat per a fer-ne jocs visuals: fes brillar el verb “to shine”, menja’t el verb “to eat” o doblega el verb “to bend”… i aprèn!
Disponible per a iPhone i iPad

Més informació