La nostra darrera col·laboració amb la revista Barça Kids és per als més inspirats que vulgueu fer d’artistes.

Ara per a ser artista no et calen ni pinzells ni pintures! De fet, ni tan sols paper! Els Picassos del futur dibuixen el món amb els dits sobre la tauleta.

Apunta’t les nostres propostes i comença a crear:

 

* Per als artistes més moderns: MoMA Art Lab

Aquesta aplicació creada pel famós museu d’art modern de Nova York ens permet explorar la nostra creativitat amb una col·lecció d’activitats inspirades en les obres d’art més importants del passat segle. Amb la pantalla tàctil, experimenta amb pintura, dibuixa, crea composicions amb sons o poemes fets amb formes… Deixa’t inspirar per artistes de la talla de Matisse i començar a crear la teva galeria d’obres per a compartir. Disponible per a iPad

 

MomaArtLab

 

* Per als que preferiu la plastilina: Imagination Box

Si prefereixes expressar-te a través d’esculptures però no vols embrutar-te les mans (o la mare no et deixa), ara pots provar la plastilina virtual! Desenes de trossos de plastilina de colors que pots colocar, estirar, retocar i pintar per a fer les teves creacions. També hi ha diversos fons, lletres i números per a completar les teves idees, que podràs guardar i compartir-les amb qui vulguis. Disponible per a iPad

 

imaginationbox

 

* Per a fer art amb les teves fotos: Repix

Una aplicació amb moltes funcionalitats per als que vulgueu convertir en obres d’art les vostres fotografies. Aplica centenars d’efectes, filtres i acabats especials que converteixen una foto en un dibuix fet a llapis, una pintura a l’oli, o una imatge de ciència ficció. L’únic límit és la teva imaginació! Disponible per a iPhone, iPad i Android
Repix