En la nostra col·laboració amb la revista Barça Kids us proposem aplicacions per distreure els més petits en els viatges per carretera<

Aquí podeu llegir l’article sencer.

 

Molts de nosaltres aprofitem aquests mesos d’estiu per viatjar, sortir de la ciutat, visitar la família, descobrir nous països… Tant si marxeu lluny o fins la platja més propera, avui us proposem aplicacions que ajudaran a fer el viatge més distret des del seient de darrera. T’oblidaràs de preguntar quant queda per arribar!

 

* Una llibreta per portar a tot arreu: Drawing Pad

Dins el cotxe o dalt de l’avió no és gaire pràctic portar una llibreta, retoladors, llapissos, pintures… Amb aquesta aplicació tan completa només necessitaràs la tauleta per dibuixar tots els paisatges que vegis passar per la finestra. Si no vols començar amb la pàgina en blanc, també et pots descarregar dibuixos per colorejar de diferents temàtiques: animals de granja, dinousaures, animals marins…

Disponible per a iPad i Android

Més informació

drawingpad

 

* Curses sense agafar el volant: CSR Racing

Des del seient de darrera també podem jugar a conduïr i a més fer-ho a tota velocitat amb un dels millors simuladors de curses que hi ha per a tauletes. Condueix Audis, BMWs, Nissans o fins i tot un Mini pels carrers de la ciutat com si tinguessis a les teves mans el volant. Encara que tu guanyis totes les curses, que els pares no corrin!

Disponible per a iPhone, iPad i Android

Més informació

CSRRacing

 

Per saber-ho tot d’allà on vagis: Barefoot World Atlas

No està mai de més aprendre sobre esl llocs nous que visitem: monuments, costums, animals, curiositats, etc. Aquesta aplicació és l’Atles interactiu més premiat. Hi trobaràs milers de dades, un globus del món en 3D, il·lustracions, mini-vídeos, fotografies… i tot disponible en català!

Disponible per a iPhone i iPad

Més informació

barefootworldatlas