Ja ens hem endinsat una mica al 2016, però volem recordar-vos quines han estat les millors aplicacions del 2015. Aquestes són les apps que vam proposar a la nostra habitual col·laboració amb la de revista Barça Kids.

Millors app 2015 barça kids petits clicks

Aquí podeu llegir la revista sencera.

Què és el que t’agrada més d’una app? Que sigui divertida? Que sigui bonica? Que aprenguis? Aquí et posem unes apps que compleixen aquests requisits, totes elles estan molt ben fetes, són molt entretingudes i podràs aprendre coses molt interessants. Et recomanem algunes de les millors novetats del darrer any.

 

Qui diu que l’òpera és avorrida?  Play Ópera + Vamos a la Ópera 

Quan sents òpera penses en alguna cosa avorrida, oi? Descobreix amb Play Ópera com sona aquest gènere musical i gaudeix dels dibuixos i il·lustracions que acompanyen cada peça! I si t’han quedat ganes d’aprendre’n més, busca l’aplicació Vamos a la Ópera i sabràs tot el que cal d’aquest món tan màgic.

Disponibles per a iPhone, iPad i dispositius Android
Més informació: dadacompany.com

 

Erupcions i terratrèmols virtuals: The Earth 

Endinsa’t en un volcà, avança i retrocedeix milers d’anys, provoca erupcions, terratrèmols i altres efectes de la naturalesa des de la teva tauleta. L’aplicació The Earth (La Terra) és la manera més divertida de veure els efectes del medi en el nostre planeta, i entendre millor on vivim.

the earth petits clicks
Disponible per a iPhone i iPad
Més informació: tinybop.com

 

Un món de blocs per jugar: Toca Blocks

Recordes el Monument Valley que va triomfar l’any passat? Doncs aquest any el laberint que està de moda és Toca Blocks. El joc et permet crear una sèrie de mons gràcies als cubs i altres eines, però alhora es tracta d’un joc per pantalles com els clàssics (d’aquells que enganxen!)

Disponible per a iPhone, iPad i dispositius Android
Més informació: tocaboca.com