En col·laboració amb Menuts Girona i dins el marc del Girona10, Petits Clicks organitza una activitat per a nens i nenes on podreu desenvolupar la vostra creativitat amb iPads, realitzant un videoclip amb stopmotion.

Els nens i nens que vinguin als tallers podran aprendre com es fa un “stop-motion” o pel·lícula d’animació, fotograma a fotograma, movent ells mateixos els personatges per a crear la il·lusió de moviment.  Comptarem amb l’ajuda de Creator Street, experts en tallers de creativat, eines digitals i design thinking que aportaran la part de coneixement i eines perquè els petits directors de cinema puguin fer els seus videoclips. De la mà del Festivalot, el festival de música de Girona, sel·leccionarem unes cançons per a la quals crearem els videoclips.

Els protagonistes seran ninots o “clicks” que l’Associació de col·leccionistes de Playmobils Riude&Clicks ens cediran per a l’activitat. 

Aquí podeu veure l’horari, lloc i altra informació d’interès de l’activitat.

3 tallers disponibles:

Matí: a les 10h i a les 12
Tarda: a les 16h
Durada: 1h30′ cada taller
Lloc: Centre Cívic del Barri Vell
Per a nens i nenes entre 6 i 12 anys
Preu: 5€

No cal portar res, hi haurà iPads i material disponible per a l’activitat
Les places són limitades i les inscripcions aniran per ordre de subscripció.

Inscriu-te!

Girona10 2016

No us perdeu tampoc les altres activitats que Menuts Girona ha programat per als més petits durant el Girona 10.