Aquest article va aparèixer prèviament al blog de Menuts Girona, amb qui col·laborem proposant aplicacions i enllaços per gaudir de la tecnologia en família.

Ara que comença l’escola comencen a arribar també a casa les creacions, dibuixos, collages i obres d’art diverses que els petits artistes fan a classe. Els pares orgullosos sempre podem penjar-les a la nevera però amb el temps, aquella pintura de dits feta amb tant d’amor es pot fer malbé i si se’ns acumulen, se’ns desorganitzen i perden per sempre.

La proposta d’ArtKive és molt senzilla: fotografia i documenta cada una de les obres del teu futur Picasso, creant-ne un arxiu digital.

Artkive-Tag-Image-580x318

 

L’app està disponible per Android i per iOS i ens permet per a cada obre assignar-li un autor i un curs. També pots crear cercles de contactes (els avis, els tiets…) per a compartir amb ells les obres més especials, directament des de l’aplicació.

 

Captura-de-pantalla-2014-09-05-a-las-10.36.59     Captura-de-pantalla-2014-09-05-a-las-10.37.54    Captura-de-pantalla-2014-09-05-a-las-10.40.34

 

Al juny, quan s’acabi el curs podem crear un àlbum amb totes les obres per a guardar-les i ensenyar-les a tothom quan ens visitin! (actualment només envien als EUA i al Canadà però diu al seu web que els contactis per enviaments internacionals).

Ah, i si la compreu aquest setembre, hi ha una promoció: us regalen 15$ de crèdit per a un àlbum.

ArtKive – Disponible per iPhone

ArtKive – Disponible per Android