Creada per l’estudi digital SOYO Interactive, arriba per a tauletes  “Senda i el Drac Golafre”, una  història interactiva, a mig camí entre un llibre i un joc que ens convida a descobrir amb la Senda, una simpàtica protagonista amb cuetes i ulls grans, un conte amb prínceps, princeses i dracs, especialment un drac molt golafre.

versió per iPad (2,69€)

versió per tauletes Android (2,69€)

Recomanada per a nens fins a 6 anys, podem llegir la història en 5 idiomes, inclòs el català i escollir si ho volem fer pel nostre compte o amb l’ajuda d’un narrador que ens l’explicarà en veu alta en passar cada pàgina.

 

Els nens acompanyaran la Senda en la seva aventura i practicaran la lectura mentre al mateix temps podran jugar amb els diferents elements de la història, amb divertits efectes especials i de so que s’activen tocant amb els dits sobre diferents detalls de l’escena.

 

 

Els nens aprendran valors interessants com els beneficis de menjar verdures, ajudant els protagonistes a cuinar-les i al drac golafre del títol a menjar-ne! Aquesta és la primera entrega d’una col·lecció en que la Senda acompanyarà els nens en diverses aventures similars, amb la imaginació, els valors i l’aprenentatge de la lectura com a fils conductors.

 

Recomano aquesta app a tots aquells nens (i pares) que gaudeixin dels contes però que de vegades prefereixen interactuar amb una tauleta i treure profit a totes les possibilitats de la pantalla tàctil, per llegir però viure la història més que amb un simple llibre. Les il·lustracions i jocs són de qualitat i és una bona aplicació creada a casa nostra pensant en el que agrada als més petits. Aquí en podeu veure el tràiler:

 

* Nota: Els creadors de Senda i el drac golafre m’han fet arribar un codi per a provar la seva aplicació. No hem rebut cap més compensació per aquest article i quan així sigui sempre us ho farem saber. Si voleu que provem la vostra aplicació o enllaç, contacteu-nos.