En la nostra darrera col·laboració amb la revista Barça Kids us proposem tres aplicacions per aprendre música, tan si comences com si et prepares per a ser el Mozart 2.0. Agafa la tauleta i a tocar!

 

musica

 

Aquí podeu llegir la revista sencera.

 

T’agrada la música? Saps tocar algun instrument? Tant si ets principiant com si vas per a concertista, hi ha tot un univers d’aplicacions per a descobrir el món de les cançons, les notes i les claus de sol. Te’n portem una sel·lecció:

* Un viatge amb les orelles: Jazzy World Tour
Els protagonistes d’aquest joc interactiu són dos gats que ens acompanyaran en una aventura per a descobrir les tradicions i la música de cada lloc del món. Descobreix els instruments, les cançons i els balls típics de la Índia, Irlanda, el Japó o Egipte. Podràs crear les teves pròpies imatges i gravacions amb els teus favorits i compartir-les al teu llibre de viatge.
Disponible per a iPhone i iPad
Més informació

jazzyworldtour

* Toca les teves cançons preferides: Magic Piano
Somnies amb ser pianista però no has fet mai una lliçó? Ara tu també podràs tocar la música que més t’agrada amb aquesta aplicació i el seu ampli catàleg que va des de Lady Gaga a Beethoven. És tan fàcil com seguir les senyals lluminoses per saber quina tecla tocar! Cada dia hi trobaràs noves cançons gratuïtes i si vols seguir aprenent, et pots subscriure per accedir a milers de cançons que s’estan renovant constantement.
Disponible per a iPhone, iPad i Android
Més informació

magicpiano
* Solfeig en forma de videojoc:  NoteWorks
Estudies solfeig o algun instrument? Si vols aprendre i practicar com llegir partitures i saber identificar totes les notes en les diferents claus, aquesta aplicació t’ajudarà a fer-ho en forma de joc. Corre i evita que el bitxo de l’aplicació es “mengi” les notes abans que les identifiquis! És tan divertit que ni t’adonaràs que estàs aprenent!
Disponible per a iPhone i iPad
Més informació

noteworks

Això és un article de Petits Clicks, si vols seguir tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament o troba’ns a Facebook i a Twitter

 

Altres articles interessants: