Darrerament he estat testant diverses apps per a nens que, a banda de ser entretingudes, fomentin la seva creativitat. No hi ha res millor que poder dir després d’una bona estona de distracció i joc, “mira, mira, ho he fet jo!”. Una d’aquestes apps que us vull presentar avui és Easy Studio (disponible per a iPad i iPhone – 3,99€).

Screenshot_easystudio_1024x768_1

 

Amb una interfície molt clara i fàcil d’utilitzar, Easy Studio ens permet crear i animar personatges i escenes creades a partir de diverses formes geomètriques de colors que podem manipular fàcilment per a moure-les o canviar-ne la mida. De manera molt fàcil i “capturant” cada un dels passos del moviment podem animar les nostres creacions fins que prenguin vida en forma de petites pel·lícules animades.

 

Screenshot_easystudio_1024x768_5

 

Per començar, hi ha un mode “tutorial” que t’explica pas a pas els conceptes bàsics de com crear animacions i com utilitzar aquesta app. També disposem de diverses plantilles per a practicar i crear gràcies a les seves indicacions les primeres escenes.

 

easystudio01

 

Quan ja dominem el funcionament, disposem del mode expert amb moltes més opcions, formes i possibilitats, sense límits per al que pogueu imaginar. Quines històries vols explicar?

 

Screenshot_easystudio_1024x768_6

Podem editar les nostres animacions, imatge a imatge i fer-hi canvis quan volguem. Un cop creats els nostres curts d’animació, els podem exportar i compartir on volguem. Aquí podeu veure l’app en acció en aquest petit vídeo:

 

 

Qui ho hagués dit que era tan fàcil fer els teus propis dibuixos animats!