Ens encanta jugar amb els amics, germans i cosins a casa, a l’escola, al carrer… però encara no saps com pots jugar amb ells amb la tauleta! Per això, aquesta setmana et portem una selecció de tres aplicacions amb les que convertiràs la teva tauleta en el tauler de joc amb els teus amics sense necessitar res més. Pren nota!

 

Fun on the farm

L’aplicació Fun on the farm (Diversió a la granja) és un paquet de cinc jocs de taula per a dos jugadors desenvolupada especialment per a nens. Amb gràfics impressionants i divertides músiques i sons, podràs jugar amb els teus amics a jocs com el dòmino, l’Air Hoquei, els daus, el lotto i els quadres de colors.

Disponible per a iPhone i iPad a l’Apple Store

Fun On The Farm

 

Duckie Deck Card Wars

Quants cops has jugat a la lluita de cartes? Oi que no te’n canses mai? Aconsegueix treure les cartes més altes i guanya a tots als teus amics, ara a la teva tauleta, amb Duckie Deck Card Wars. Amb un disseny colorit i divertits personatges no podràs deixar de jugar-hi. El millor de tot: després no hauràs de recollir totes les cartes!

Disponible per a iPhone i iPad a l’Apple Store.

Duckie Deck Card Wars

 

Ubongo – Puzzle Challenge

A vegades ens ve de gust muntar un puzle sols… però no creus que acompanyat la cosa milloraria? Ara els podràs fer a la teva tauleta amb l’aplicació Ubongo, un joc que posarà a prova el teu cervell i el dels teus amics amb més de 6.000 nivells.

Disponible per a iPhone i iPad a l’Apple Store.

Ubongo Puzzle