La tecnologia blockchain i els criptodivises han d’arribar per quedar-se. Cada vegada més usuaris se sumen al creixement d’aquestes innovacions financeres. Fins i tot els més petits de la casa comencen a familiaritzar-se amb el tema. En aquest sentit, s’han desenvolupat iniciatives per a explicar als nens què és blockchain i què són les monedes digitals.

Aquest és el cas de Pigzbe, una cartera freda de moneda digital amb la qual els nens poden aprendre jugant sobre com funciona el món criptogràfic i els diners. Vindria a ser una guardiola digital per a nens tenint en compte que la moneda digital serà part de la quotidianitat de les noves generacions.

Per donar-li major realisme al joc i al paper de l’estalvi a aquesta guardiola digital, l’aplicació estarà associada a una targeta anomenada Wollo Card que imita el funcionament i aparença d’una targeta de crèdit. Segons els fundadors, la startup no només vol crear un producte per al microfinançament familiar, sinó una manera de crear nexes i accessibilitat a la tecnologia blockchain, a la moneda digital, i la integració de la tecnologia a la quotidianitat de les llars.

 

 

Estarà disponible a partir d’aquí a 15 dies i per ara només en anglès. Més informació aquí.