Avui us portem novetats d’una de les nostres apps/joguines/invents preferits i és que Osmo acaba de treure una nova línia de jocs juntament amb Dinseny: Osmo Super Studio.

Pels qui no hi esteu familiaritzats, Osmo és la creació d’un ex-enginyer de Google que, cansat de veure els seus fills enganxats a la tauleta va pensar que convindria fer-li un gir aquest dispositiu per fer-lo més creatiu i enriquidor aprofitant el seu poder addictiu.

Com la resta de kits de l’empresa californiana, Osmo Super Studio aprofita la càmera frontal de l’iPad per monitorar el que està passant a la taula, en aquest cas una llibreta d’esbossos. En Mickey Mouse, Els Increïbles o les Princeses Disney podran cobrar vida dins del nostre iPad!

La millor manera d’entendre com funciona (i enamorar-se’n) és veure aquest vídeo:

 

Actualment només està disponible als Estats Units per 48 dòlars (uns 40 euros) i com la resta de jocs de la companyia, només funciona amb iPad.