Com a amants de la tecnologia i de la seva aplicació pedagògica creiem fermament que per generar educació i ensenyar com exercir l’autocontrol, és molt important gaudir els jocs amb els més petits i no fer-los servir com a mainaderes. Per això ens encanta Petoons Party, la proposta de Petoons Studiodo, una empresa catalana formada per un equip multidisciplinari que inclou artistes, desenvolupadors i educadors, creant així una companyia transmèdia especialitzada en propostes pels nens.

Petoons Party per PS4 neix de la filosofia de jugar en família i on la comunicació i la interacció entre fills i pares són la pedra angular del joc. Amb un plantejament similar al “Super Mario Party”, Petoons Studio ha creat un videojoc compost de mini jocs, de manera que pares i nens poden competir, però també han de col·laborar per aconseguir un mateix objectiu comú.

El joc ens trasllada a un univers màgic i colorit on els Petoons, un grup de simpàtics exploradors, intenten lluitar contra la Kitra i els Muhls per protegir l’illa de Kimera i mantenir segura la clau màgica que dona vida al seu món.

Disponible només per PS4 per 19,99 €