Bookful, de moment només disponible per IOS, recull contes i històries infantils que ja existeixen en versió impresa i generalment de gran format, per donar-los vida en 3D.

A través d’una tauleta o smartphone, els personatges dels contes es mouen de manera que els nens poden interactuar amb ells mentre llegeixen. Tal com es veu en el vídeo de presentació, l’app ofereix, a més a més de la narració en àudio dels contes, la possibilitat de jugar a jocs vinculats amb la història que s’acaba de llegir, obrint una porta a un univers més enllà de la lectura.

Les versions en realitat augmentada d’aquests contes són breus i costen prop de 2 euros. Els primers títols de la col·lecció han estat Tale of Peter Rabbit, The Tale of Jemima Puddle-Duck, i The Tale of Benjamin Bunny, tots de l’autora i il·lustradora Beatrix Potter.