TopTapTip és una col·lecció que es dedica a la publicació digital de llibres infantils il·lustrats inèdits o que ja estaven disponibles en format paper (el que coneixem com “llibre de tota la vida”). El resultat són llibres interactius i multimèdia que conviden als més petits a la lectura afegint-hi joc i aprenentatge.

A la seva col·lecció hi podeu trobar ja diversos títols en català i castellà que estan disponibles per a dispositius Apple a l’iBookstore, entre ells:

 

> L’àvia Pepa (0,99€ cada llibre)

Un personatge creat fa anys per l’escriptora i titellaire Esther Prim, protagonista d’una sèrie de contes a la dècada dels 90, que ara torna però en format digital per a la nova generació amb les il·lustracions fantàstiques del dibuixant Joma. Amb aquest nou format podeu escoltar els contes narrats per la pròpia autora.

Un dels llibres està disponible gratuïtament i sembla molt interessant. Un cocodril?!: L’Àvia Pepa i el cocodril que volia ser tren

Screen Shot 2013-07-21 at 11.26.18 AM

Altres títols de la col·lecció:

Un berenar a casa de l’Àvia Pepa

Àvia Pepa, tinc un cotxe!

Àvia Pepa, quina sorpresa!

 

La Mob i en Dic descobreixen els números (0,99€)

Amb aquesta primera aventura de la balena Mob i el cranc Dic, els joves lectors aprenen els números mentre coneixen diversos personatges del fons del mar, en una experiència de lectura lúdica alhora que educativa.

Screen Shot 2013-07-21 at 11.35.55 AM