El dia que comencen a parlar s’obre un nou món d’oportunitats per a sentir les bestieses més divertides i els pensaments més originals que només la imaginació i falta de censura de les criatures fan possibles. Si us agradaria “capturar” aquests moments per a recordar-los i compartir-los, ara hi ha una app per això.

Screen Shot 2013-08-26 at 11.02.47 AM

 

KidQuoter és una app gratuïta per a iPhone que et permet crear un perfil amb una imatge per a cada un dels teus fills. Quan diguin alguna cosa que mereix ser recordada per a la posteritat, la podem afegir i ens crearà una postal digital amb la frase i una imatge tipus cómic amb la cara de la criatura i la seva edat.

 

Screen Shot 2013-08-26 at 11.19.05 AM

 

Podem editar la postal canviant-ne el color, posant diferents cares per a cada nen i canviant la “roba” que porten en la caricatura per a personalitzar-la al contingut. Un cop acabada, la podem guardar o compartir a través d’email o a les xarxes socials Facebook i Twitter. Perfecte per a pares orgullosos 2.0!