M’ha semblat molt curiosa la proposta del director Richard Linklater (conegut per pel·lícules com Antes del amanecer) amb la seva nova estrena per aquest estiu, “Boyhood” (que ve a significar infància d’un nen).

 

 

El més curiós és que el protagonista, Ellar Coltrane tenia 7 anys quan la pel·lícula es va començar a rodar el 2002. Cada any durant els darrers 12 anys el director va reunir el mateix grup d’actors (inclosos alguns coneguts com Ethan Hawke o Patricia Arquette) per anar creant una història que narra l’experiència de créixer i la relació canviant d’un nen amb els seus pares fins a esdevenir adult.
 

Captura de pantalla 2014-05-26 a la(s) 10.51.59
Em sembla un experiment que requereix molt de compromís i pel que sembla la pel·lícula té bones crítiques als mitjans especialitzats on s’ha presentat. Aquí podeu llegir una entrevista a fons que explica més detalls del projecte.

via Kottke